bijnanieuweaudi

Welkom bij bijnanieuweaudi. Hier vindt u ons huidige aanbod jong gebruikte Audi's, vol luxe opties en exclusieve accessoires.

Zeer jonge Audi's met veel opties en accessoires

Rechtstreeks met de Audi fabriek hebben wij een contract gesloten, zodat we uit hun demopool zeer jonge Audi's kunnen kopen. Uiteraard zet de fabriek alleen "volle Audi occasions" in met luxe accessoires en zinvolle opties zoals xenon verlichting en navigatie. Na maximaal 6 maanden en 26.000 km. worden deze auto's gewisseld voor nieuwe modellen en uitvoeringen, waardoor u kunt beschikken over de jongste modellen uit bouwjaar 2015, 2016 en 2017 in de meest recente uitvoeringen.

Resterende fabrieksgarantie / Authenticiteit Certificaat

De door ons aangekochte Audi occasions zijn voorzien van 5 jaar of 100.000 kilometer volledige fabrieksgarantie*. Uiteraard worden ze voor aflevering grondig geïnspecteerd, zodat u vertrouwd en veilig op weg kunt. Ook ontvangt u ten tijde van de aflevering een Authenticiteit Certificaat van ons waarop u de originele specificaties van uw Audi kunt controleren.

*Vraag uw verkoopadviseur of de auto van uw keuze ook hiervoor in aanmerking komt. Genoemde 5 jaar gaat in op de dag van aflevering als nieuwe auto.

Voorzien van nieuwste NL-kenteken

Uw Audi wordt pas gekeurd en ingevoerd nadat u gekocht heeft. Dat geeft u de garantie dat uw 'nieuwe' Audi altijd voorzien is van het laatste en nieuwste Nederlandse kenteken wat wordt afgegeven door het RDW.

Direct uit voorraad Audi fabriek

Als officiële Audi dealer hebben wij direct contact met de Audi fabriek in Ingolstadt. Zo krijgen wij op voorhand inzicht in de samenstelling van de demopool, zodat wij reeds vooraf op basis van onze ervaring een mix van verschillende modellen hebben ingekocht variërend van A1 tot A8, ook de TT, de Q-serie en de (R)S-serie zitten in het programma. Zit uw gewenste model er niet bij? Laat het ons weten en wij gaan op zoek voor u zodat uw favoriete Audi alsnog door ons geleverd kan worden.

Rijden binnen 14 dagen

Door onze ruime ervaring met de import van jonge Audi occasions zijn wij in staat om uw Audi binnen 14 dagen te inspecteren en te voorzien van het laatste NL-kenteken, waardoor u snel kunt rijden met uw Audi. Wij regelen alles voor u. Het transport vanaf fabriek, de inspectie en het eventueel al uitvoeren van garantiewerkzaamheden, de keuring bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer, alsmede de invoer bij de douane en de afwikkeling van alle papierwerk.

Zeer scherp geprijsd

Geen tussenpersonen en andere belanghebbenden die de prijs voor uw Audi op kunnen drijven. Door onze rechtstreekse inkoopmogelijkheid kunnen wij u bijna nieuwe Audi's aanbieden tegen prijzen die substantieel lager liggen dan de gangbare dealerprijzen. Als u nog extra accessoires zoals wielen, DVD systemen of alarm uitbreidingen wilt aankopen kunt u dat ook via ons laten regelen. Via gecertificeerde inbouwcentra wordt alles vakkundig en vertrouwd geregeld. En ook dat zeer scherp geprijsd!

bijnanieuweaudi is een initiatief van Autohaas.